آیا هاتگرام فیلتر شده است ؟ چرا هاتگرام وارد کانال نمیشه؟
چرا در اواخر آذر ماه 97 هاتگرام کند شده است؟
چرا این روز ها هاتگرام بنده دچار مشکلات شده است؟
سلام خدمت تمام کاربران عزیز وبسایت نکا فان :
بعد از فیلتر شدن تلگرام همه به تلگرام طلایی و برنامه هایی امثال اینها رو اورده اند . تلگرام طلایی بامکان این رو داشت که بدون نیاز به فیلتر شکن وارد تلگرام شد و برای همین توانست طی ماه های اخیر کاربران زیادی رو جذب کند.
نسخه های غیر رسمی تلگرام پس از فیلتر شدن نسخه اصلی با استقبال خوبی از سوی کاربران ایرانی مواجه شدهاند.
بزارید علت اصلی این مشکلات رو بگم و مطلب زیر رو بخونید :
تلگرام
طلایی و هاتگرام تا پایان آذر ماه 97 وقت دارند تا بومی سازی شوند . فقط
کسایی که تلگرام طلایی و هاتگرام دارند میتوانند با خود در این پیام رسان
ها چت کنند و دیگر نمیتوانند وارد کانال های تلگرامی شوند . حدودا از وصل
شدن به سرور تلگرام محدود خواهند شد
بسیاری از کاربران پس از فیلترینگ نسخه اصلی تلگرام به استفاده از نسخه های غیر رسمی تلگرام و پیام رسان های داخلی روی آوردند و به همین دلیل هنوز جلوی فعالیت هاتگرام و طلاگرام گرفته نشده است. در حال حاضر کاربران از پیام رسان های داخلی نظیر سروش، گپ، ایتا، بله، آی گپ، ویسپی و بیسفون، نسخههای غیر رسمی تلگرام مانند موبوگرام، هاتگرام و طلاگرام، تلگرام فیلتر شده و یا پیام رسان های خارجی دیگر مانند واتس اپ استفاده میکنند. اکنون تعداد کاربران هاتگرام و طلاگرام به بیش از 30 میلیون کاربر رسیده و 15 میلیون کاربر نیز از پیام رسان های داخلی استفاده میکنند.
مسئولان دولتی گفته بودند: هاتگرام و تلگرام طلایی باید به یک پیامرسان صد درصد بومی تبدیل شوند یا ادامه فعالیت آنها به این شکل ممکن نخواهد بود، اما یک روز مانده به سررسید آخرین مهلت هاتگرام و طلاگرام در ۱۵ شهریور، مدیرعامل پیام رسان بومی آیگپ از ارایه مهلت مجدد به ۲ نسخه فارسی تلگرام خبر داد و به این موضوع اعتراض کرد.
به گزارش فارس، بر اساس ادعای مدیران این نسخههای فارسی تلگرام مبنی بر انجام اقدامات فنی مستقل و بومی شدن، به آنها مهلت دوبارهای داده شده است، در حالی که اساسا مشخص نیست آیا این گفته مدیران بر اساس ارزیابی و صحت ادعاها تائید شده است؟
همچنین در ادله ارایه مهلت دوباره عنوان شده که برخی همچنان نگران جاگزین تلگرام پس از قطع دسترسی تلگرام طلایی و هاتگرام هستند؛ همان نگرانی که 6 ماه قبل وجود داشت و علیرغم برنامه ریزی برای حمایت از پیانرسان های داخلی هنوز هم بر تصمیمهای مهم سایه انداخته است تا بار دیگر اعتماد به پیامرسانهای داخلی را کمرنگ تر کند.
نگرانی ابراز شده دیگر بابت تمایل مردم به سرویسهای خارجی دیگر پس از قطع دسترسی به تلگرام است.
از سوی دیگر مهلت ارایه شده تا پایان آذر ماه درست با تحولات خارجی علیه ایران همزمان خواهد بود و وجود تلگرام در آن برهه میتواند اتفاقات دی ماه سال گذشته را بار دیگر در آذر 97 تکرار کند.