۰

سوالات متداول پیام رسان سروش در مورد حساب کاربری

پیام رسان ها

سوالات متداول پیام رسان سروش در مورد حساب کاربری

سوالات متداول پیام رسان سروش

سوالات متداول پیام رسان سروش در مورد حساب کاربری

+ حساب کاربری (profile) چیست؟

حساب کاربری از قسمتهای زیر تشکیل شده است.

1- شماره تلفن همراه شما که با آن عضو سروش شده اید و غیر قابل ویرایش است. در صورتی که بخواهید شماره تلفن خود را تغییر دهید به پرسش بعد مراجعه فرمایید.

2- نام شما که برای افرادی که شماره شما در گوشی آنها ذخیره نشده است، به این صورت در گروه هایی که عضو هستید نمایش داده می شود.

3- اوضاع و احوال یک عبارت کوتاه است که می توانید متن دلخواه خود را قرار دهید.

4- تصویر که با کلیک کردن روی علامت دوربین می توانید برای خود انتخاب نمایید.

5- اعلام آنلاین بودن فرد و در صورت آفلاین بودن، تاریخ و ساعت آخرین زمانی که فرد آنلاین بوده نمایش داده می شود.

6- تعداد فایل های مدیا که در گفتگوهای دو نفره به اشتراک گذاشته اید.

 

+ چرا من به حساب کاربری احتیاج دارم؟

هنگام نصب نرم افزار برای هر فردی یک حساب کاربری ایجاد می شود. البته بخش اوضاع و احوال و تصویر اختیاری است.

 

+ دیگرانی که عضو سروش هستند چه بخش هایی از حساب کاربری من را مشاهده میکنند؟

1- افرادی که شماره تلفن شما در گوشی آنها ذخیره شده، می توانند تمام بخش های حساب کاربری شما را مشاهده کنند.

2- افرادی که شماره تلفن شما در گوشی آنها ذخیره نشده است ولی هر دو در یک گروه عضو شده باشید می توانند به غیر از شماره تلفن بقیه بخش های کاربری شما را مشاهده کنند.

3- افرادی که تلفن شماره شما در گوشی آنها ذخیره نشده است و با آن افراد در هیچ گروه مشترکی عضو نباشید، نمی توانند هیچ بخشی از حساب کاربری شما را مشاهده کنند.

 

+ چگونه میتوانم حساب کاربری خود را حذف کنم؟

- در صفحه اصلی نرم افزار، قسمت بالا سمت چپ منوی اصلی نرم افزار را باز کنید و گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

- وارد بخش حریم خصوصی شوید.

- منو گوشه سمت راست بالا را باز کنید و گزینه پاک‌کردن حساب کاربری (Deactivate Account) را انتخاب نمایید.

 

+ چگونه میتوانم شماره تلفن خود را تغییر دهم؟

در حال حاضر، تغییر شماره تلفن با این قابلیت که اطلاعات شما از شماره قبلی به شماره جدید منتقل شود وجود ندارد.

اگر در صورت اطلاع از اینکه با تغییر شماره، اطلاعات شما حذف می شود، مایل به تغییر شماره هستید می توانید به صورت زیر عمل کنید :

مراحل حذف حساب کاربری را انجام داده و سپس مجددا نرم افزار را نصب کنید. این بار شماره جدید خود را برای دریافت کد فعالسازی وارد نمایید.

 

+ آیا با حذف نرم افزار از گوشی ، حساب کاربری نیز حذف میشود؟

خیر ؛ با حذف نرم افزار حساب کاربری شما حذف نخواهد شد.

 

+ آیا با حذف و نصب مجدد نرم افزار اطلاعات خود را از دست میدهیم؟

با حذف و نصب مجددا نرم افزار پیام های شما در گفتگوهای خصوصی حذف و در قسمت گروه ها 100 پیام آخر هر گروه بر می گردد. در قسمت کانال ها نیز پیام هایی که به صورت تعاملی بین سازنده و دنبال کننده کانال داده شده حذف می شوند. لیست کانال های دنبال شده پس از حذف و نصب مجدد باقی می ماند.

 


نظرات (۰)
هر چه دل تنگت میخواهد بگو

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">